Greetings from Portugal!

Vida de Estrada matkablogi

Terveisiä aurinkoisesta kakkoskotimaasta! Saavuttiin tänne aamulla koko yön matkustamisen jälkeen. Lämpötila on +15 astetta, kukat kukkivat, ilma tuoksuu, vuoret siintävät horisontissa ja puut notkuvat appelsiineja, joten aika kesäisissä tunnelmissa ollaan. Heräsin juuri päiväunilta. Ennen torkkuja käytiin syömässä sesimbralaisen Liansini-leipomon maailman parhaat croissantit aamiaiseksi, ja tietenkin noin kahden senttilitran espresso paikalliseen tyyliin. Käytiin myös ulkoiluttamassa koiria hiekkarannalla. Vitsi miten noita pienen karhun kokoisia karvaturreja onkin ollut ikävä! Mulla on niin kotoisa olo, että voisin jäädä tänne.

Nämä kuvat ovat auringonlaskussa oranssina hehkuvalta Sesimbran maaseudulta, heinäkuiselta Belémin pakollisten nähtävyyksien katselukierrokselta ja Paredes de Couran festaritunnelmista.

por1por3por2por4por5por7por6por8por9por10por11por12por13por14por15por16por17por18por19por21por20

Huomiselle olisi suunnitelmissa pieni patikkakierros sekä karnevaalit, joiden humuun aion pukeutua Peppi Pitkätossuksi! Sesimbra on Portugalin karnevaalipääkaupunki, ja tunnelma on kuuleman mukaan kuin Rio de Janeirossa konsanaan. Huomenna sen sitten näkee!

Ihanaa viikonloppua ja hiihtolomaa !

In English: Greetings from sunny Portugal, my second home country, where I arrived this morning! These photos are from last summer…

View original post 31 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s